Stairway to heaven

Det er ikke akkurat the sound of music som lyder over fjellene når TopGear tar med seg Porsche 911R og Honda NSX for å utforske et lite stykke paradis på toppen av et fjell i de østerrikske Alpene.

Det er klart vi tok turen over alpene. For hvis du skal kjøre et par sportsbiler fra en fabrikk i Sør-Tyskland til Red Bull Ring langt inne i Østerrike og ikke får med deg minst ett alpepass, ja, da har du rett og slett ikke gjort jobben din. At to forskjellige museer, som begge er...

Eller, når jeg sier hver sin side, mener jeg egentlig «Stuttgart» og «Gmund». Stedene ligger 570 kilometer fra hverandre. Jeg vil ikke hevde at Grossglockner er den kjappeste ruten mellom dem, eller den korteste, for den saks skyld,  men etter å ha kjørt denne veien, vil jeg si at det er den absolutt beste. Jeg...

Logg inn for å lese resten av denne artikkelen.