Biltur med potens

Hva er vel bedre enn å ta med Ferraris turbomesterverk til en by som fritt oversatt heter potens?

Jeg bråvåkner. Noen menn i en bil brøler høyt til meg, gestikulerer og peker bortover veien. Jeg har tatt meg en lur i førersetet, bare noen få minutter. Vi hadde kommet til utkanten av en liten landsby i fjellene, og John, fotografen, hadde dratt videre for å se etter bra steder å ta bilder. Han...

Det er klart, jeg hadde jo ikke skrevet dette hvis ikke det hadde vært for at gjengen i bilen var hundre prosent vennligsinnede. Vi får øye på John, og alle går ut av bilene. Italienerne tar de vanlige selfiene og stiller de vanlige spørsmålene om bilen. Hvor rask, hvor mye motor, hvor mye koster den?...

Arrivederci til de nye vennene mine. Jeg trykker på Ferrariens startknapp igjen. Hvis dette hadde vært en 458 eller en av forgjengerne, hadde jeg krympet meg, bekymret over at de fredfulle murene inn mot kirkegården skulle falle sammen av støyen. Eller at jeg skulle vekke de døde. Men ikke denne gangen. For dette er en...

Logg inn for å lese resten av denne artikkelen.